Thuis

Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

De Machinesco. van de Chinatownkorrel, Ltd verleent volledige machines en de dienst voor van de voedselproductie en korrel verwerkende industrie, zoals tarwemeelmolen, veevoederfabriek, en de installatie van de rijstverwerking. Tot zover, omvatten onze producten het vervoeren van materiaal, die materiaal schoonmaken, malen van korenmateriaal, etc. Zij zijn in binnen- en buitenland erkend door een aantal klanten allebei.

 

China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Het bedrijf concentreert zich op technologiehervorming, verbeterend de productiecapaciteit en de kwaliteit van machine. Het bedrijf nam het lood in de introductie van CNC lasersnijmachine, CNC buigende machine, CNC draaibanken en ander geavanceerd verwerkingsmateriaal.

 

 

China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Tegelijkertijd gekocht CNC machinaal bewerkend centrum, CNC boring machine, CNC draaibankmachine, oppervlaktemolen, schavende machine en andere geavanceerde investering van het verwerkingsmateriaal, en toegevoegde het elektrostatische bespuiten productielijn. De productkwaliteit kan door deze betrouwbare steun van het productiemateriaal worden beloofd.

 

China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Ons bedrijf keurt de lasersnijmachine van de staalplaat, CNC buigende machine, kooldioxidebooglassen en argonbooglassen, het lassen schaal, roterend automatisch lassen, het elektrostatische bespuiten oppervlaktebehandeling, voortdurende verbetering en innovatieve modellen goed. Onze producten zijn niet alleen heeft goede prestaties, maar ook gemakkelijk voor installatie en onderhoud met lage kosten. Het product met geavanceerde technologie, betrouwbare kwaliteit, en aardige verschijning is gewaardeerd door vele cliënten.

 

China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Projectinstallatie: wij hebben het professionele elektro en mechanische team van de projectinstallatie. De vertoning van het materiaal is keurig, redelijk, mooi, grootmoedig, en gemakkelijk onderhoud.
Het opdragen wordt uitgevoerd onder de begeleiding van ervaren deskundigen en professoren ter plekke. De test kan succesvol zijn door één keer op te dragen, en kan aan de aan de ontwerpspecificaties en vereisten totaal voldoen of overschrijden.

 

China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

Onze machines worden wijd gebruikt in vele particuliere gebruikers. En ons kant en klare projecten en enig materiaal werden uitgevoerd naar Thailand, Birma, Australië, Sri Lanka, Italië, Duitsland, Chili, Argentinië, Brazilië, de Oekraïne en andere meer dan 20 landen en gebieden. Vele cliënten rond de wereld hebben ons bedrijf op zaken bezocht. Wij heten warm cliënten en geleverde uitstekende oplossingen met beste kwaliteitsmateriaal en de technische diensten welkom, en wij ontvingen hoge erkenning van hen.

 

China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

 

Er zijn vele tentoonstellingen van korrelmachines die wij ons hebben aangesloten bij, kreeg het vele aandacht en reeks een stabiel behulpzaam vennootschap op lange termijn met vele klanten die aan dezelfde industrie bijvoorbeeld werken:

2015: De Tentoonstelling van de Verpakkingsmachines van Indonesië

2016: De Internationale Landbouwmarkt van Algerije (SIMA SIPSA)

China Machinex Eerlijk Egypte 2016

China Machinex Eerlijk Zuid-Afrika 2016

2017: Het Voedsel en het Voer de Tentoonstelling van de Verwerkingstechnologie van Turkije (IDMA)

 

China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

 

Het bedrijf heeft een sterke technische kracht, met meer dan 20 ingenieurs en technici die in bloem, elektrische, automatische controlecomputer etc. gespecialiseerd zijn. De producten hebben ISO9001 overgegaan: internationaal de kwaliteitsbeheersysteem van 2000, Europese Unie de kwaliteitscertificering van Ce en andere internationale certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem. Het heeft ook Henan-van de Provinciewetenschap en Technologie Type de Certificatie van het MKB, Nationale High-tech Ondernemingscertificatie en 7 nationale certificaten van het uitvindingsoctrooi verkregen. Het bedrijf kan een kant en klaar projectontwerp, met inbegrip van het ontwerp van de stroomschematekening verstrekken, elektro en het automatische controleontwerp, architecturale planningsa.these ontwerpen allen krijgt CAD ontwerp met computer. Het gedetailleerd kan trekken van materialen, geavanceerd hulpmiddel en snel ontwerp de cliënt leveren de beste keus.

 

 

FAQ

 

1.Q: Bent u de fabrikant?
A: Ja, zijn wij fabrikanten van een de professionele malen van korenmachine.
2.Q: Zult u helpen om de machines te installeren?
A: Ja, kunnen onze ingenieurs op installatie, test, en opleidende lokale exploitanten wijzen die lopen. Ingenieurs beschikbaar aan de de naverkoopdienst overzee van de dienstmachines
3.Q: Keurt u kleine orde goed?
A: Ja, keuren wij kleine orde goed, is MOQ 1.
4.Q: Het Hoe kan ik verricht betaling voor mijn orde?
A: U verricht betaling door de proformarekening te nemen en onze bankdetails, u kunnen T/T (bankoverdracht) en L/C gebruiken om de betaling te beëindigen.
5.Q: Wat is de garantietijd?
A: Onze garantietijd is 12 maanden, zodat kunt u op ons en de kwaliteit van onze machine vertrouwen.

 

China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 9

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

De Machinesco. van de Chinatownkorrel, Ltd verleent volledige machines en de dienst voor van de voedselproductie en korrel verwerkende industrie, zoals tarwemeelmolen, veevoederfabriek, en de installatie van de rijstverwerking. Tot zover, omvatten onze producten het vervoeren van materiaal, die materiaal schoonmaken, malen van korenmateriaal, etc. Zij zijn in binnen- en buitenland erkend door een aantal klanten allebei.
Sinds onze het oprichten, hebben wij geconcentreerd ons op de technieken van de korrelverwerking en de machinesontwikkeling. Wij hebben heel wat ervaring in beide gebieden geaccumuleerd.
 
Ons malen van korenmateriaal heeft het ISO9001-systeem voor kwaliteitscontrolecertificaat en Ce-certificaat verworven. Het milieubeveiligingsniveau beantwoordt aan de verwante de EU-normen. Het korrel het schoonmaken proces vergt geen water, zodat zal er niet om het even welke riolering zijn.
Tot zover hebben wij onze producten en dienst voor klanten van meer dan 60 landen, met inbegrip van Australië, Duitsland, Groot-Brittannië, Argentinië, Peru, Thailand, Tanzania, Zuid-Afrika, etc. verleend. Als u in onze producten geinteresseerd bent, kunt u onze agenten en partners in Duitsland, Zuid-Afrika, Tunesië, Indonesië, Argentinië vinden, etc. Bovendien, wij zoeken nu nieuwe partners in andere landen.
Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : CTGRAIN

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 1000-5000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Certificaten China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Certificaten China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Certificaten China Zhengzhou Chinatown Grain Machinery Co., Ltd. Certificaten